itello

Söker du nya utmaningar?

Digitaliseringen förändrar finansbranschen för alltid. Nu kan du vara med och utveckla det ledande affärssystemet.

Foto Erik Flyg

Nu söker Itello efter nya utvecklartalanger. Itello har fler livförsäkringsbolag som kunder än någon annan leverantör – och det de utvecklar blir standard för det långsiktiga sparandet för en hel bransch. Deras produkt – Inca, har en viktig samhällsfunktion eftersom den hanterar svenska folkets pensioner. Omfattningen och långsiktigheten av det de utvecklar skapar ständigt komplexa utmaningar.
– Vi brottas med dessa utmaningar dagligen, berättar Nils Skogfeldt som började som systemutvecklare men är verksamhetsarkitekt idag.

Förutsättningarna för Itellos kunder har förändrats radikalt de senaste 10 åren. Branschen har gått från en reglerad monopolmarknad till en avreglerad marknad med många nya aktörer och helt nya regelverk. Som utvecklare på Itello innebär det att du behöver tänka långsiktigt och lösa komplexa problem eftersom våra kunders åtaganden är livslånga.
– Idag gör man ju sina bank- och försäkringsärenden via appar. Det ställer helt nya krav på hur vi hanterar hela processen och värdekedjan kring pensionssparandet. Det här är en kreativ miljö att arbeta i, där duktiga medarbetare ständigt driver utvecklingen framåt.
– Jag trivs otroligt bra och därför väljer jag att vara kvar. Är du duktig och har ett driv, så får du tidigt ett stort ansvar, fortsätter Nils.

Varför tycker du man ska söka sig till Itello?
– Som systemutvecklare får du analysera lösningar redan från första dagen. Det blir naturligt att du med tiden lär dig hur vi tänker på Itello och hur kunders behov kan implementeras till bra lösningar. Itello är ett kunskapsintensivt företag där du får möjlighet att utvecklas till en riktigt bra utvecklare som skapa hållbara lösningar, avslutar Nils.
Söker du nya utmaningar? Läs mer om Itello här

20151009_EF02786-Redigera

“Det är bra att vara analytiskt lagd”

Fredrik Hildorsson började som systemutvecklare på Itello för fem år sedan. Idag har han tagit ett större ansvar och som senior utvecklare har han möjlighet att påverka slutprodukten som går till kunder som AMF, Brummer & Partners och Nordea. – Man kan styra sitt arbete rätt mycket själv här. Ser man potential eller vill testa […]

Prenumerera

Skriv upp dig för att registrera dig till vårt nyhetsbrev.

Ange din e-post här: